Om Nilla

Jag är uppväxt i Eskilstuna. Dit kom jag som bebis direkt från San Fernando, Trinidad & Tobago. Jag hamnade i min härliga familj som alltid kommer att vara de som står mig närmast, tack och lov.

Så småningom hittade jag min passion i livet. Dansen. Den har tagit mig till många ställen. Det blev bland annat en period i Göteborg och några vändor till Paris, men det slutade med Stockholm i alla fall. En blandning av dans och universitetsstudier kantar min livsväg i huvudstaden.

Min son får lyssna på mina dagliga påminnelser om hur bra han är, oavsett ålder. Jag låter honom aldrig växa ifrån att höra att han är det bästa jag har, precis som min mamma fortfarande tjatar om att hon älskar mig. Vissa saker är man välsignad att aldrig växa ifrån.

jagogoliat

2 tankar om “Om Nilla

  1. Hej, kille adhd kombinerad form, alltså livet i 200 knyck, i skallen en ständig centrifug, aldrig här och nu, 100 tankar i huvudet, social, pratglad, hungrig på livet, har frågat chefen där uppe om extra tid, för jag hinner ju inte med allt🤣, sorgen är att när jag växte upp visste ingen, ingen förstod mig, redan vid skolstart kände jag starkt att jag inte hörde hemma någonstans, en outsider redan då, skolvärlden hade ingen kunskap, där var man bara ett hopplöst fall, dum i huvudet, en prakt exempel på ” pain in the ass ” stryk i skolan, stryk där hemma, på denna banan skapades en fullblodig rebell och hedning, kroppen fylldes med inre ilska, aggression, impulstänkande, min kropp brann / brinner, utagerande, konsekvens bland annat krigar tatueringar ansikte, huvud, relationer avlöste varandra jag var bara för mycket, en mur byggdes upp runt mig, social ensamvarg, ingen kommer in på mig, de fattar ändå inte, en sak går bra, jobben, effektiv 110%, gymmet alla dagar, höjer ribban och är sjukt tränad alltid, kroppen=min rustning, här sitter jag idag, ensam men ändå inte, jag vet mina nära tycker jag är för mycket, var finns det en värld för mig, ska jag nånsin hitta hem😉

Skriv din åsikt här, tack.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s